INFO ZWANGER 

Een zwangerschapssessie is zo leuk om te doen, je staat even stil bij deze bijzondere tijd in je leven. Een prachtige herinnering aan je mooie buik.

Gefeliciteerd met je zwangerschap! 

Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. Er gebeurd heel veel in deze 9 maanden zwangerschap.

 

Voor de komst van je kindje wil je dat alles goed geregeld is. 

Er groeit een kindje in jouw buik en je kijkt natuurlijk enorm uit naar de geboorte, want dan kan je hem of haar eindelijk vast houden en bewonderen.

 

Fotograaf Baby Gezin newborn Familie

zwanger (1 van 1).jpg

De fotosessie kan plaatsvinden bij jou thuis, maar ook op een locatie buiten. Het beste is om de sessie in te plannen als je ongeveer 30 tot 34 weken zwanger bent, net wat jij prettig vindt. Dan heb je een mooi buikje en nog genoeg energie om op de foto te gaan. Dit kan natuurlijk ook met je partner en eventuele andere kinderen, ik adviseer dan om te kiezen voor een Family Life foto sessie.

Heb je zelf leuke ideeën, laat het mij weten ik sta overal voor open.

Sansfotos 20012019 (3 van 3).jpg
 

Qua kleding is het belangrijk om iets te dragen waar jij je prettig in voelt. Denk goed na welke kleuren je aantrekt. Ik adviseer om warme natuurlijke tinten te dragen. Dit hangt natuurlijk af van het seizoen, maar houd het simpel, zo krijg je een mooi tijdloos en rustig beeld. En natuurlijk is het ook mogelijk om van outfit te veranderen.

Klik op de button hieronder voor een kleding advies.

Voor een impressie kun je foto's bekijken op mijn Instagram account.

Binnen 3 weken ontvang je een online galerij met ongeveer 50 foto's. Hier kan je zelf de foto's uit kiezen. Het aantal foto's hangt af van je pakketkeuze.

Fotograaf Baby Gezin newborn Familie

Sandra Hogenes HR (47).jpg