top of page
sans fotos-67.png

UITGANGSPUNTEN FOTOSESSIE


 

 

Wanneer je een fotosessie bij mij boekt ga je akkoord dat ik foto's van de sessie  gebruik voor mijn blog, social media en website. Hiermee kan ik mijn werk laten zien. De mooiste foto’s gebruik ik voor promotie doeleinden, bv. voor een brochure, flyers, visitekaartjes.  Wil je dat liever niet, dan respecteer ik dat, maar geef dit dan duidelijk van te voren aan wat je wel en niet wilt.
 

Ik ben niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen, scherpte, kwaliteit en maatafwijkingen van afdrukken. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om foto's bij een professionele drukker af te laten drukken. 

 

Ik hou van pure spontane fotosessies, ik zal zo min mogelijk vragen om te poseren en te lachen. Wat ik wil vast leggen is de emotie, interactie en liefde tussen jullie. 

Bij annulering van een fotosessie binnen een maand voor de afgesproken datum, is 20% van het vooraf overeengekomen bedrag aan de fotograaf verschuldigd, wegens mis gelopen inkomsten. Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail (sansfotos2020@gmail.com)

 

De RAW (onbewerkte) bestanden van de beelden worden niet vrijgegeven.
 

Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen (of op andere wijze te verspreiden) in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotograaf.

Als je foto's op social media plaatst, gelieve dan alleen de foto's gebruiken met mijn logo en duidelijk Sans Foto’s als bron te vermelden. 

Let erop dat je bij het kopen van de digitale fotobestanden alleen het gebruiksrecht hebt en dus niet het auteursrecht. Het is niet toegestaan om deze bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media tenzij van te voren anders is afgesproken.

Is er iets niet duidelijk of je hebt nog vragen, dan mag je mij altijd een mail sturen: sansfotos@gmail.com
 

diane%20(1%20van%201)_edited.jpg
bottom of page