top of page

Sandra Hogenes

Distributer Young Living

ID:

ID 31090699

Email:

Address:

Bannewaard 14

1824 EC Alkmaar

Date of Birth:

11 juni 1978

o v e r   m i j

Waarom ben ik begonnen met het gebruiken van essentiële oliën?

Essentiële oliën

WAT IS ETHERISCHE OLIE?

KWALITEIT

DUURZAAMHEID
bescherming van de aarde

Etherische olie is een geconcentreerd plantenextract dat verkregen wordt door zorgvuldige stoomdistillatie, koud persen of uit hars. Pure etherische olie is veel krachtiger dan de plant waar de olie uit geëxtraheerd wordt. Young Living biedt honderden oliën (singles en melanges) en producten op basis van etherische olie aan. Elk product bevat natuurlijke bestanddelen en verzorging of in het huishouden; ieder onderdeel van het dagelijkse leven heeft baat bij een paar druppels etherisch olie!

Young Living laat al ruim 25 jaar zien wat het beteken om de meest zuivere en meest krachtige olien te produceren. Hun Seed to Seal-kwaliteitsbelofte vormt de basis van deze zuiverheid. De boerderijen van Young Living, partnerboerderijen en Seed tot Seal-gecertificeerde leveranciers, uitgebreide testen gedurende het gehele productieproces en certificatie garanderen dat hun etherische olie op de meest verantwoordelijke en duurzame manier geproduceerd wordt.

De aarde zorgt voor ons en geeft ons alles wat we nodig hebben. Als wederdienst doet Young Living er alles aan om een gezondere wereld te creëren. Dit doen ze door te recyclen, minder afval te produceren en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Young Living heeft de standaard gezet in de industrie en treft uitzonderlijke maatregelen om hun impact te verminderen en de makkelijkste weg te vermijden. Bovendien zijn ze een voorbeeld voor ander bedrijven. Terwijl Young Living jou helpt jouw ecologische voetafdruk te verkleinen, werken zij aan het verminderen van hen eigen voetafdruk.

Let's Get
Social

  • Facebook
  • Instagram
YL_brand_partner_logo-NL.jpg
bottom of page